Binnenkijken bij @byelienop10 met onze bank Tren

We kijken binnen bij het gezin van Eline in haar tussenwoning in Putten. Eline heeft gekozen voor een mix van interieurstijlen, namelijk Scandinavisch en Industrieel. Onze bank Tren past hier perfect bij, ben je benieuwd naar deze combinatie? Lees snel verder..

 

Verbouwing

 

Eline woont samen met haar man en zoontje sinds drie jaar in deze tussenwoning in het Gelderse plaatsje Putten. In het afgelopen jaar hebben Eline en haar man het huis verbouwd. Aangezien Eline dol is op interieur inrichting en haar man super handig is, vulde ze elkaar goed aan tijdens de verbouwing van hun woning. Eline heeft vaak een wisselende voorkeur voor de stijl van haar interieur. Eerst vond ze landelijk en industrieel erg gaaf, maar in het vernieuwde interieur heeft ze samen met haar man gekozen voor een Scandinavische stijl met een paar industriële tinten.

 

Tren in Urban Taupe

 

Eline zag By SIDDE via andere interieuraccounts voorbijkomen en was meteen enthousiast. Toen Eline en haar man besloten om een nieuwe bank aan te schaffen, heeft Eline meteen stalenkits aangevraagd. Eerst twijfelde ze nog tussen de Borre en de Tren, maar Eline en haar man vonden de kleuren van de Borre niet zo goed passend bij hun interieur, en werden meteen fan van de kleur Urban Taupe van het model Tren. Ze besloten een hocker erbij aan te schaffen zodat ze alsnog lekker met hun voeten op de hocker kunnen leunen en ze dit daarnaast ook als extra zitplek voor visite kunnen gebruiken. De strakke vormgeving van het model Tren, het stoere zwarte pootje en de naturel kleurige stof past goed bij de mix van de interieurstijlen industrieel en Scandinavisch.

Interieurstyling

 

Eline vindt het heerlijk om af en toe bij verschillende woonwinkels naar binnen te lopen en inspiratie op te doen. Loods5, Wehkamp en Karwei zijn haar favoriete winkels. “Puur op gevoel ga ik naar deze winkels toe zonder plan, vaak kom ik dan woonaccessoires tegen die nog niet helemaal bij mijn interieur passen maar ik vind altijd weer een manier om het eigen te maken. Zo ook de vaas in de woonkamer, deze was terra maar heb ik wit geverfd en met een leuke tak erin voegt het echt weer iets toe aan mijn woonkamer” vertelt Eline.

Naast de items uit de woonwinkels vindt ze dat foto's en knutselwerkjes van haar zoon hun woonkamer echt eigen maakt. “Door persoonlijke items toe te voegen aan ons interieur voelt het voor mij echt als thuis, daar word ik blij van.” Eline vindt het heerlijk om na een dag met de kleine tot rust te komen op de bank. “Gezellig met kaarsjes aan of met vrienden borrelen, daar kan ik echt van genieten.”

 

Instagram account

 

Toen Eline begon met het delen van haar interieur op Instagram, was het eigenlijk meer voor de grap. Toen ze zag dat steeds meer mensen haar gingen volgen, besloot ze toch door te gaan met het posten van interieur foto's. Vanaf jongs af aan vond Eline het al leuk om regelmatig dingen in haar slaapkamer te veranderen, of bijvoorbeeld oude meubels op te knappen en weer een nieuw leven in te blazen. Daarnaast gebruikt ze Instagram zelf ook om interieurinspiratie op te doen en contact te hebben met andere interieuraccounts.

Nous vous aiderons avec plaisir.

Lundi - Jeudi: 9.00 - 17.00
Vendredi: 9.00 - 15.00

creditcard
paypal
klarnasliceit
bancontact
trustmark
Votre panier (0)
Montant total 0,00
Voir panier
Retourner au shop