Binnenkijken in de nieuwe woning van Charis, met Moa in Soft Silk

We kijken binnen in het net verbouwde huis van Charis. Hier woont zij samen met haar man Justin en twee kinderen Lias en Philou. De nieuwe bank Moa past perfect in het plaatje.


Van handdoeken tot huizen


Charis’ passie voor interieur begon op jonge leeftijd. Als klein meisje maakte ze van opgerolde handdoeken plattegronden op het gras in de tuin. Van binnen haalde ze items uit het interieur om deze in haar ‘eigen huis’ te zetten. Ook de keuken werd leeggehaald, want wat is een huis zonder eten en drinken? Charis’ liefde voor interieur is altijd gebleven en inmiddels woont ze in haar 3e huis en blijft ze altijd bezig met nieuwe ideeën, projectjes en interieurstyling.


De grote verbouwing


In oktober 2020, net voordat het gezin op vakantie wilde gaan, viel hun ogen op deze woning. Hij stond nog maar net te koop en ze wisten dat ze er snel bij moesten zijn met deze huizenmarkt. Nog de dag voordat ze op vakantie gingen hebben ze het huis bezichtigd. Ook al moest er nog een hoop gebeuren, was de keuze snel gemaakt en op vakantie hebben Charis en Justin de koop geregeld. De maanden februari en maart stonden in het teken van de grote verbouwing. Muren eruit, licht erin. Het hele huis is van top tot teen aangepakt en gemoderniseerd. De puntjes moeten nog op de ‘i’ worden gezet, maar het huis is nu al een pareltje.

Favoriete hoekje


Het zithoekje is bij de familie favoriet. Een kopje koffie in de ochtend, wat knutselen met de kids in de middag of even heerlijk een boekje lezen. De ronde eettafel komt hier helemaal tot zijn recht! ‘Charis, ben je gek geworden?’ waren de eerste reacties die ze kreeg toen ze de tafel kocht, maar toen die eenmaal stond vond iedereen hem prachtig, vertelt ze. Bij de koop wist ze al dat dit een heerlijk hoekje ging worden, dagelijks geniet ze van deze knusse ruimte.

Moa in Soft Silk


Charis koos voor de nieuwste By SIDDE bank Moa in Soft Silk. De keuze voor een By SIDDE bank stond vast. Door de snelle verbouwing en verhuizing zocht ze een bank die snel geleverd kon worden. Eén van de redenen waarom ze bij By SIDDE uit kwam. ‘Dan hoef ik niet 10 weken op mijn bank te wachten’ vertelt Charis. Van haar vorige bank Sommer heeft ze ook veel plezier gehad, maar het was tijd voor iets nieuws. De bank Moa past perfect in haar warme en moderne interieur. De bank heeft een fijne zachte stof en is heerlijk om op te loungen.

@CharisAtHome


Toen Charis vanuit Duitsland haar vorige woning in Nederland had gekocht, waren haar familie en vrienden erg nieuwsgierig naar dit nieuwbouwhuis. Er moest nog veel gebeuren aan het huis en ze besloot een Instagramaccount aan te maken, genaamd ‘Charisathome’. Hier postte ze regelmatig een update over hoe het huis er uit zag. Zo konden de vrienden en familie van Charis de hele verbouwing volgen. Geheel onverwachts kreeg Charis binnen enkele maanden een hoop andere volgers, die ook geïnteresseerd waren in de verbouwing en haar interieur. Na al die nieuwsgierigheid besloot ze er meer aandacht aan te geven en op deze manier is Charisathome vanuit een familieblog gegroeid naar een interieuraccount waarmee ze dagelijkse haar volgers inspireert.

 

Nous vous aiderons avec plaisir.

Lundi - Jeudi: 9.00 - 17.00
Vendredi: 9.00 - 15.00

creditcard
paypal
klarnasliceit
bancontact
trustmark
Votre panier (0)
Montant total 0,00
Voir panier
Retourner au shop