Interieur inspiratie: binnenkijken in het interieur van Daniëlle

Wooninspiratie: Binnenkijken in het persoonlijke huis van interieur blogger en fotograaf Danielle. Daniëlle woont samen met haar man in een karakteristiek huis.

 

Danielle maakt van ieder huis een thuis

Danielle weet als geen ander dat thuis één van de belangrijkste plekken is, waar je veel fijne uren wilt doorbrengen. Je wilt je in je huis veilig voelen en het moet tegelijkertijd een gezellige en vooral persoonlijke plek zijn. Als we bij Danielle binnenkijken dan voel je direct een gezellige en persoonlijke sfeer. Dit komt onder andere door de warme kleuren en de verschillende materialen die met mekaar zijn gecombineerd. Het voelt direct als een fijn thuis.

 

 

Een droom leefkeuken 

De mogelijkheden voor een keuken lijken oneindig maar Danielle en haar man waren er snel over uit. Het moest een niet al te grote keuken worden, zonder bovenkastjes, met een electrische kookplaat, kokend waterkraan, wit blad en houten frontjes. Veel mensen vinden een donkere keuken ‘gewaagd’ maar naast dat een donkere tint tijdloos is blijft een donkere tint ook goed te combineren met andere materialen zoals licht hout, wit en grijs/zwart staal.

 

 

 

Een nieuwe By SIDDE bank vraagt om nieuwe styling

Danielle en haar man kozen voor de bank Brun in kleur Sand Cream. En een nieuwe bank vraagt natuurlijk om een nieuwe styling. Een kleiner vloerkleed, salontafel, het nieuwe rieten kastje, en de rotan stoel zorgen samen met de bank Brun en bijpassende hocker voor een sfeervol geheel. De scultpuur beelden, droogbloemen en het warme plaid geven de ruimte nog net het beetje extra.

 

 

 

Op zoek naar meer inspiratie?

Bekijk onze blogpagina met binnenkijkers.

Nous vous aiderons avec plaisir.

Lundi - Jeudi: 9.00 - 17.00
Vendredi: 9.00 - 15.00

creditcard
paypal
klarnasliceit
bancontact
trustmark
Votre panier (0)
Montant total 0,00
Voir panier
Retourner au shop