Minimalistisch Scaninavisch Design - Binnenkijken bij Sarah en haar man in Oldenburg (DE)

Wooninspiratie: Binnenkijken in geweldige huis van blogger en fotograaf Sarah von Heugel. Sarah woont samen met haar man in een karakteristiek huis in Oldenburg (DE). 

 

Scandinavisch minimalisme is weer helemaal hot

De Scandinavische interieur trend is momenteel een echte hit, net als een paar jaar geleden. De rustige en frisse kleuren vormen de basis van de Scandinavische stijl die Sarah heeft gekozen. De stijl is eenvoudig, waarbij minimalistische vormen de hoofdrol spelen, zonder dat het saai word. Stijlvol wonen zonder te verdwalen in kleine pruttel is de nieuwe trend.



 

Evenwichtige moderne mix

Sarah maak statements door grote meubels met volume te combineren met fragiele minimalistische objecten. Ze brengen samen visuele rust in huis. Het idee is niet om de aandacht te trekken maar om plekken te creeren die onmisbaar zijn - d.w.z. een zitruimte- of een werkplek en niet overbodige styling hoekjes. Sarah selecteerd meubels en objecten met veel aandacht voor detail.

  

 

Minimalisme

Minimalisme draait om orde, maar zonder het praktische, het alledaagse te verwaarlozen. Sarah houdt niet van felle kleuren maar van simpele aardetinten en heldere lijnen, wat ook terugkomt in de architectuur. Door de eenvoud van het interieur, vallen de kleine ontwerpdetails weer meer op. Dit maakt je interieur bijzonder.

 

 

 

Een Scandinavische designbank als echte eyecatcher

Sarah koos voor een echte Scandinavische designbank: de Mads By SIDDE met bijpassende hocker. Een hoekbank gemaakt van fluweelzacht ribcord in de kleur taupe grijs, deze past perfect in de mooie, lichte woonkamer. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht en geven de ruimte een unieke uitstraling. Sarah gebruikt de hocker overdag als extra zitplaats met prachtig uitzicht op de tuin. 'S Avonds dient hij als voetenbank voor een gezellige avond op de bank.

 

 

Op zoek naar meer inspiratie?

Bekijk onze blogpagina met binnenkijkers.

Nous vous aiderons avec plaisir.

Lundi - Jeudi: 9.00 - 17.00
Vendredi: 9.00 - 15.00

creditcard
paypal
klarnasliceit
bancontact
trustmark
Votre panier (0)
Montant total 0,00
Voir panier
Retourner au shop