Wij kijken binnen in de knusse hoekwoning van @stijlinge

Inge deelt dagelijkse inspirerende content van haar interieur! Ze laat zien hoe je van een kleine woning een sfeervolle plek kan maken. Benieuwd naar haar visie op interieur en styling? Laten we een kijkje nemen...  

Hoe het begon

Vanuit Curaçao verhuisde Inge naar Ochten. Daar vond ze een prachtige, knusse nieuwbouwwoning. Samen met haar zoontje Jace geniet ze nu al zo’n zes jaar van deze plek. Als eerste bewoner kon ze haar huis helemaal naar haar smaak maken. Inspiratie verzamelde ze op Instagram en zo begon haar huis steeds gevulder te raken, waardoor haar liefde voor interieur groeide. Tegenwoordig inspireert ze veel andere volgers op de socials met blogs en foto’s van haar eigen huisinrichting.

 

Life as a content creator

Inge steekt dagelijkse veel energie en tijd in het maken van content, je zou het wel een fulltime job kunnen noemen. Zo zegt Inge zelf: ‘Instagram gaat altijd door’. Ze deelt veel leuke interieurmerken, mooie decoratie en beantwoort interieurvragen van haar volgers. Regelmatig staat er weer een pakket op de stoep met nieuwe producten om haar interieur aan te kleden. Zo worden haar woonaccessoires met enige tijd vernieuwd. Haar zoontje Jace zegt dan ‘hebben we alweer wat anders?’. Inge vindt het heerlijk om te blijven veranderen en op deze manier creatief bezig te zijn.

Kleine woonhoek? Grote meubels!

Mensen met een kleine woonkamer denken vaak dat groot meubilair geen optie is. Inge bewijst het tegendeel. Zij ging voor bank Moa, een volumineuze longchair die aanwezig is in de ruimte. Juist bij weinig woonruimte is het mooi om te gaan voor een paar forse meubelen, in plaats van allerlei minimalistische interieur items. ‘Dat oogt juist snel rommelig’ zegt Inge. Ze had wel meerdere By SIDDE banken op het oog, maar bij de lancering van Moa was het meteen duidelijk: ‘Deze bank zou ik wel willen hebben’. De bank is echt een eyecatcher in de zithoek en tegelijk Inge’s favoriete interieurstuk. Samen met Jace kan ze heerlijk op de longchair luieren. De bank past perfect in de kamer!

Rocky Grey

Ken jij bank Moa in Rocky Grey al? Inge bestelde de bank, nog voordat ze het model in het echt had gezien. Ze durfde het aan om voor een nieuwe kleur te gaan, namelijk Rocky Grey.. een kleurtint die ze nog bij niemand anders had gezien. De grijze stof heeft een stoere structuur, waardoor deze bank diepte geeft aan de woonkamer en pit uitstraalt. Of terwijl.. een keuze die niet snel verveeld! Inge krijgt vaak vragen over het zitcomfort en deelt haar ervaring. Ben jij benieuwd hoe deze bank zit? Kom gerust langs in onze Inspiratie Studio om proef te zitten.

Inge over haar interieurstijl

‘Een vriendin van mij zei eens: ‘Ik vind jouw interieurstijl Scandinavisch met een romantische touch’ Daar kan ik mij wel goed in vinden. Ik ben gek op de kleur roze!’ vertelt Inge. Toen ze net verhuisd was maakte ze meteen een einde aan de witte trap, door hier met een roze kwast overheen te gaan. Deze 'gewaagde' interieurkeuzes maken haar woning uniek en eigen. De interieurliefhebber stylt alles op gevoel, ze kiest meubels en woonaccessoires uit waar haar hart sneller van gaat kloppen. Het is voor haar belangrijk dat haar huis een fijne plek is om thuis te komen. Inge is niet zo van het plannen en doelen uitzetten, ze leeft en geniet van het moment.

 

Ben jij geïnspireerd door deze binnenkijker of wil je meer zien van bank Moa? Bekijk dan ook de binnenkijker bij @charisathome.

Nous vous aiderons avec plaisir.

Lundi - Jeudi: 9.00 - 17.00
Vendredi: 9.00 - 15.00

creditcard
paypal
klarnasliceit
bancontact
trustmark
Votre panier (0)
Montant total 0,00
Voir panier
Retourner au shop