De inspirerende By SIDDE woonkamer make-over i.s.m. IXXI en It's about Romi!

De tweede By SIDDE interieur make-over t.w.v. ruim 3000,- met in de hoofdrol onze Scandinavische hoekbank Mads is een feit! In deze tweede aflevering bezoeken we Daniëlle en Sander in het mooie dorpje Doorn. Lees je mee? 

 

De By SIDDE woonkamer make-over

In samenwerking met de bekende interieur merken It's about RoMi en IXXI hebben wij Daniëlle en Sander blij gemaakt met onze Scandinavische hoekbank Mads, vloerkleed Liv, koffietafels Plocka en Peppar, een It's about Romi vloerlamp, IXXI wall art, verschillende kussens en nog veel meer moois. 

 

 

 

Het verhaal van Daniëlle en Sander

Twee jaar geleden kochten Daniëlle en Sander hun nieuwe droomhuis in het sfeervolle dorp Doorn. “We hebben maanden verbouwd om het helemaal naar ons eigen wens te maken." Danielle:“Zoals je ziet is het huis nog wel een beetje wit en kaal, dus jullie hulp komt echt als geroepen. We weten zelf niet zo goed hoe we het aan moeten pakken...”

Met een mooi moodboard als uitgangspunt gingen we begin oktober aan de slag. En in samenwerking met de bekende merken Its About Romi en IXXI maakten we
van een kil wit interieur een sfeervolle woonkamer.


 

Het resultaat

Van een wit interieur naar een sfeervolle woonkamer, binnen een paar uur tijd. De woonkamer van Daniëlle en Sander hebben we in een paar uur omgetoverd, met behulp van mooi Scandinavisch design, met in de hoofdrol bank Mads.

Bank Mads is de nieuwste bank uit onze collectie. Een Scandinavisch geinspireerde design bank, groot van formaat en met een heel lekker zitcomfort. De bank is uitgevoerd in een mooie sterke smalle ribstof. In dit interieur hebben we gekozen voor een bijzondere kleur namelijk de Cord 101 Croissant. De bank geeft door het formaat, de kleur en de stof gelijk een heel andere look aan de woonkamer. De stof en kleur stralen warmte uit en geven kracht aan de ruimte. Doordat de bank op poten staat, blijft de woonkamer wel lekker luchtig!

 

 

Shop de stijl

Wil je graag met wat items uit deze woonkamer make-over aan de slag? Dat kan! We hebben hieronder alle items die we voor deze make-over uitgekozen hebben op een rijtje gezet. Wat zijn jouw favoriete items?

 

 

 

Woonkamer


Dit was weer een nieuwe make-over door By SIDDE. Laat je ons weten wat je van het eindresultaat vind?

 

 

 

Nous vous aiderons avec plaisir.

Lundi - Jeudi: 9.00 - 17.00
Vendredi: 9.00 - 15.00

creditcard
paypal
klarnasliceit
bancontact
trustmark
Votre panier (0)
Montant total 0,00
Voir panier
Retourner au shop