By-SIDDE-interieurstylist-Tessinterieur

Tess interieur

Tessa’s passie voor interieur zat er al vroeg in. Ze wist al jong dat ze architect wilde worden, maar koos ervoor om Kleur en Interieur te gaan studeren op het Cibap in Zwolle. Tijdens deze opleiding heeft Tessa leuke stages mogen lopen; van het inrichten van etalages tot een interieurontwerp maken voor een grachtenpand in Amsterdam. Na haar afstuderen heeft ze werkervaring opgedaan in een woonwinkel.

WOONSTIJL: Scandinavisch - Industrieel - Bohemian

Tess Interieur 

De basis voor Tessa haar advies, styling en ontwerp is gelegd met de opleiding aan het Cibap. Inmiddels zijn er vele interieurplannen getekend en klanten blij gemaakt. Regelmatig gaat zus Eveline mee voor een intake interieuradvies. Ze wonen bij elkaar om de hoek. Eveline heeft gevoel voor kleur en interieur. Een mooie aanvulling. Zodra een project is opgeleverd gaat Eveline mee om foto’s te maken van het eindresultaat. 

By-SIDDE-interieurstylist-Tessinterieur

Styling 

Voor de styling van de By SIDDE banken in de Studio in Eerbeek, heeft Tessa allerlei leuke items uit haar eigen woning meegenomen. Nu het herfst is, kiest ze ervoor om bruine accenten terug te laten komen. Ze wil een vertrouwd en gezellig gevoel overbrengen, net als thuis. De toegepaste decoratie is afkomstig van onder andere H&M Home, Xenos, Kwantum en Wibra.

By-SIDDE-Tessinterieur

 

By-SIDDE-Tessinterieur

 

Seizoenen

Tessa houdt ervan om in haar eigen huis ook in te spelen op het seizoen. Met een rustige basis bestaande uit natuurlijke tinten hoeft ze alleen maar de accessoires te veranderen. Afgelopen zomer had Tessa veel pasteltinten in huis. ‘Ik kan weer zo genieten van mijn huis, het voelt dan weer helemaal als nieuw. Ook gaat hier regelmatig een kwast over de muur, ik vind het heerlijk om dingen uit te proberen in huis!’ zegt Tessa.

By-SIDDE-Interieurstylist-Tessinterieur

3D tekening

Bij Tess Interieur kun je voor verschillende diensten terecht. Zo kun je kiezen voor een volledig advies van a tot z, een basisadvies met alleen meubels en kleuren of een thuisadvies van 2 uur. Tessa stelt zoveel mogelijk vragen tijdens haar eerste bezoek en probeert zich helemaal te verplaatsen in de klant. Met deze informatie gaat ze aan de slag en begint met schetsen en het verzamelen van materialen. Vervolgens werkt ze het hele plan uit op de computer en zet alles om in een 3D tekening. Door dit proces krijgt de klant een goed beeld van hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien.

By-SIDDE-interieurstylist-Tessinterieur-moodboard

Anders

‘Iedereen is anders en dat maakt dit vak ontzettend leuk’. Elke klant heeft andere wensen en eisen. Ze wil graag de mensen leren kennen voor wie ze aan de slag mag gaan. ‘Ik ben immers bezig met het creëren van hun thuis!’ Voor haar moet dat veilig en vertrouwd voelen.

‘Je huis is meer dan een plek om te wonen. Het is de plek waar rust, plezier, vertrouwen en genieten samenkomen: jouw thuis!’

Eén van Tessa haar doelen is dan ook: Persoonlijkheid aanbrengen in je huis. Maatwerk meubels kunnen daar ook een onderdeel in zijn, zoals een kastenwand op maat.

By-SIDDE-interieurstylist_Tessinterieur-details

Het belangrijkste wat ze wil meegeven is dat je je gevoel moet volgen. Blijf dicht bij jezelf en volg je eigen stijl. Dat maakt jouw woning persoonlijk en uniek.

 

Instagram: @tessinterieur_

Share this story

Lire plus du blog

By-SIDDE-interieurstylist-ROSA.living-Nomi
ROSA.living

Meet interior design professional Rosalie who, after a career as Sales and Store Manager, changed course and followed her passi...

Read more

By-SIDDE-interieurstylisy-abinteriordesign-odin
AB Interiordesign

Amber, owner of @abinteriordesign, combines Scandinavian elements with tough industrial touches, resulting in a unique Scandina...

Read more